Oferty na przyjęcia okolicznościowe


OFERTA NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

 

Zapraszamy Państwa do organizowania przyjęć okolicznościowych w restauracji Hotelu Bończa.

Przygotowaliśmy dla Państwa propozycje potraw , w których znajdziecie tylko niewielką część naszych możliwości kulinarnych.

Zestaw w cenie 95 zł składa się z przystawki, zupy, II dania, deseru, szklanki soku ,kawy lub herbaty


Przystawka (wybieramy 1 przystawkę dla wszystkich):

  • sałatka z wędzonym kurczakiem

  • wykwintna sałatka z łososia wędzonego

  • roladki z łososia wędzonego na zimno faszerowane tuńczykiem i serem feta i sosem balsamicznym


Zupa (wybieramy 1 zupę dla wszystkich):

  • aromatyczny rosół z makaronem własnego wyrobu

  • żurek staropolski z jajkiem białą kiełbasą + pieczywo

  • zupa krem ze szparagów podana z groszkiem ptysiowym

  • zupa krem z pieczarek


Danie główne (wybieramy 1 danie dla wszystkich):

  • Udko kacze faszerowane jabłkami i śliwkami podane w sosie pieczeniowym jabłkowo-śliwkowym z kluskami oraz czerwoną zasmażaną kapustą z rodzynkami

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym , ziemniaki obsmażane , zestaw surówek lub bukiet świeżych warzyw

  • Kieszeń z piersi kurczaka faszerowana mozzarellą , pomidorami suszonymi i świeżymi z sosem jogurtowym , ziemniaki , bukiet świeżych warzyw lub zestaw surówek

  • Schabowy po myśliwsku /2 kawałki schabu po 100 gr/, sos myśliwski, ziemniaki zapiekane z cebulką i świeżym rozmarynem , bukiet świeżych warzyw lub zestaw surówek

Lamka wina francuskie Spes białe lub czerwone półwytrawne

Szklanka soku


Deser: (wybieramy 1 deser dla wszystkich)

  • lody garnirowane owocami z bitą śmietaną i polewą czekoladową

  • szarlotka na półkruchym spodzie z gałką lodu garnierowana owocami


Kawa, herbata - do wyboru BEZ OGRANICZEŃ


Menu dla dzieci:  50 zł

  • rosół z makaronem

  • panierowane mini piersi z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki

  • deser 

  • szklanka soku


Jeśli  Państwa życzeniem jest, aby na stole gościły również zimne przekąski - po wyborze i wycenie zrealizujemy zamówienie.

 

PROPOZYCJE PRZEKĄSEK:

  • schab pieczony faszerowany śliwką kalifornijską

  • rolada schabowa ze szpinakiem

  • rolada z karkówki z pieczarkami i cebulką

  • rulon staropolski ze schabu

  • karkówka pieczona w ziołach

  • karkówka pieczona w chrzanie

  • karkówka faszerowana pieczarkami

  • galantyna z kurczaka

  • pieczone udka z kurczaka

  • galaretka z nóżek wieprzowych

  • galaretka z kurczaka

  • półmisek wędlin (szynka, polędwica, baleron, kabanosy itp.)

  • ryba po grecku

  • śledź w oleju

  • śledź w śmietanie

  • śledź po tatarsku

  • śledź po łowicku

  • koreczki śledziowe

  • jajka faszerowane:

- pieczarkami

- łososiem

- brokułem

- szynką i ogórkiem

  • jajka w majonezie

  • jajka w sosie tatarskim

  • jajka garnirowane w szynce

  • sałatka jarzynowa

  • sałatka grecka (z serem feta i oliwkami)

  • sałatka Caprese (z pomidorów i sera mozzarella)

  • sałatka z grillowanym kurczakiem

  • pieczywo, masło

 

 

OFERTA NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

Zapraszamy Państwa do organizowania przyjęć okolicznościowych w restauracji Hotelu Bończa.
Przygotowaliśmy dla Państwa propozycje potraw , w których znajdziecie tylko niewielką część naszych możliwości kulinarnych.

Zestaw w cenie 125 zł składa się z zupy, II dania, kieliszka wina, deseru, szklanki soku, kawy lub herbaty oraz zimnych przekąsek.

 

Przystawka (wybieramy 1 przystawkę dla wszystkich) :

  • sałatka z wędzonym kurczakiem

  • wykwintna sałatka z łososia wędzonego

  • roladki z łososia wędzonego na zimno faszerowane tuńczykiem i serem feta i sosem balsamicznym

 

 Zupa (wybieramy 1 zupę dla wszystkich):

  • aromatyczny rosół z makaronem własnego wyrobu,

  • żurek staropolski z jajkiem białą kiełbasą + pieczywo,

  • zupa krem ze szparagów podana z groszkiem ptysiowym ,

  • zupa krem z pieczarek.

 

Danie główne (wybieramy 1 danie dla wszystkich):

  • polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym , ziemniaki obsmażane , zestaw surówek lub bukiet świeżych warzyw

  • udko kacze faszerowane jabłkami i śliwkami podane z sosem jabłkowo-śliwkowym, kluskami francuskimi i czerwoną kapustą zasmażaną z rodzynkami

  • kotlet schabowy po myśliwsku / 2 kawałki po 10 dkg/ ziemniaki pieczone ,sos pieczeniowy po myśliwsku, zestaw surówek

  • kieszeń z piersi kurczaka faszerowana mozzarellą , pomidorami suszonymi i świeżymi z sosem jogurtowym , ziemniaki pieczone, bukiet świeżych warzyw lub zestaw surówek

lampka wina półwytrawnego francuskiego Spes

szklanka soku

 

Deser (wybieramy 1 deser dla wszystkich):

  • lody garnirowane owocami z bitą śmietaną i polewą czekoladową

  • szarlotka na półkruchym spodzie z gałką lodu

Kawa, herbata - do wyboru BEZ OGRANICZEŃ

 

 ZIMNE PRZEKĄSKI:

  • półmiski mięs pieczystych:

    • schab ze śliwką kalifornijską / rolada ze schabu ze szpinakiem,

    • karkówka w ziołach,

    • galantyna z kurczaka

  • półmisek wędlin (szynka, polędwica, kabanosy),

  • sałatka jarzynowa garnirowana jajkami w płaszczyku z szynki konserwowej Krakus,

  • pieczywo, masło,

  • warzywa konserwowe.

 

Menu dla dzieci: 50 zł

  • rosół z makaronem,

  • panierowane mini piersi z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki,

  • deser,

  • szklanka soku.

 

Jeśli Państwa życzeniem jest, aby na stole gościły również zimne inne przekąski - po wyborze i wycenie zrealizujemy zamówienie.

 

PROPOZYCJE PRZEKĄSEK:

  • schab pieczony faszerowany śliwką kalifornijską,

  • rolada ze schabu faszerowana szpinakiem,

  • rolada z karkówki z pieczarkami i cebulką,

  • rulon staropolski ze schabu,

  • karkówka pieczona w ziołach,

  • karkówka pieczona w chrzanie,

  • karkówka faszerowana pieczarkami,

  • galantyna z kurczaka,

  • pieczone udka z kurczaka,

  • galaretka z nóżek wieprzowych,

  • galaretka z kurczaka,

  • ryba po grecku,

  • śledź w oleju,

  • śledź w śmietanie,

  • śledź po tatarsku,

  • śledź po łowicku

  • jajka faszerowane:

    • pieczarkami,

    • łososiem,

    • brokułem,

    • szynką i ogórkiem,

  • jajka w majonezie,

  • jajka w sosie tatarskim,

  • jajka garnirowane w szynce,

  • sałatka jarzynowa,

  • sałatka grecka (z serem feta i oliwkami),

  • sałatka nicejska (z tuńczykiem i sardynkami),

  • sałatka Caprese (z pomidorów i sera mozzarella),

  • sałatka z grillowanym kurczakiem,

  • pieczywo, masło.