Oferty na przyjęcia okolicznościowe

Zapraszamy Państwa do organizowania przyjęć okolicznościowych w restauracji Hotelu Bończa.

Przygotowaliśmy dla Państwa propozycje potraw , w których znajdziecie tylko niewielką część naszych możliwości kulinarnych
.

 


Zestaw w cenie 115 zł składa się z przystawki, zupy, II dania, deseru, szklanki soku ,lampki wina, kawy lub herbaty


Przystawka ( wybieramy 1 przystawkę dla wszystkich ) :

  • sałatka z wędzonym kurczakiem

  • pasztet z indyka podany z konfiturą z żurawiny

 


Zupa ( wybieramy 1 zupę dla wszystkich ) :

  • aromatyczny rosół z makaronem własnego wyrobu

  • żurek staropolski z jajkiem białą kiełbasą + pieczywo

  • zupa krem ze szparagów podana z groszkiem ptysiowym

  • zupa pomidorową z kuleczkami mięsnymi i makaronem




Danie główne ( wybieramy 1 danie dla wszystkich):

  • Udko kacze faszerowane jabłkami i śliwkami podane w sosie pieczeniowym jabłkowo-

 

śliwkowym z kluskami oraz czerwoną zasmażaną kapustą z rodzynkami

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych, ziemniaki obsmażane z cebulką i rozmarynem lub ziemniaki młode z koperkiem -tylko w sezonie, zestaw surówek

  • Devolay , ziemniaki młode z koperkiem – tylko w sezonie lub poza sezonem ziemniaki obsmażane z cebulką i rozmarynem , bukiet świeżych warzyw lub zestaw surówek

  • Schabowy po myśliwsku /2 kawałki schabu po 100 gr/, sos myśliwski, ziemniaki zapiekane z cebulką i świeżym rozmarynem lub ziemniaki młode z koperkiem-tylko w sezonie, bukiet świeżych warzyw lub zestaw surówek



Lampka wina białego lub czerwonego

Szklanka soku -0.3l /Soki podawane są w dzbankach po przeliczeniu ilość osób razy o.3 l/

Podawane soki są to produkty Pepsi Coli /100% soki/

 

Deser: (wybieramy 1 deser dla wszystkich)

  • lody garnirowane owocami z bitą śmietaną i polewą czekoladową

  • szarlotka na półkruchym spodzie z gałką lodu garnirowana owocami


 

Kawa, herbata - do wyboru BEZ OGRANICZEŃ


    Menu dla dzieci: 75

  • rosół z makaronem

  • panierowane mini piersi z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki

  • deser- lody

  • szklanka soku

** Istnieje możliwość zamówienia tortu. Poza zestawem - dodatkowo płatne.

 

 

 

Zestaw w cenie 145 zł składa się z zupy, II dania, kieliszka wina, deseru, szklanki soku, kawy lub herbaty oraz zimnych przekąsek.

Przystawka (wybieramy 1 przystawkę dla wszystkich) :

  • sałatka z wędzonym kurczakiem

  • pasztet z indyka podany konfiturą z żurawiny

  • wiosenne roladki z szynki z chrzanem


Zupa (wybieramy 1 zupę dla wszystkich):

  • aromatyczny rosół z makaronem własnego wyrobu,

  • żurek staropolski z jajkiem białą kiełbasą + pieczywo,

  • zupa krem ze szparagów podana z groszkiem ptysiowym ,

  • zupa pomidorowa z pulpecikami mięsnymi i makaronem


Danie główne (wybieramy 1 danie dla wszystkich):

  • polędwiczki wieprzowe w sosie z grzybów leśnych  , ziemniaki obsmażane  z cebulką i rozmarynem , zestaw surówek

  • udko kacze faszerowane jabłkami i śliwkami podane z sosem jabłkowo-śliwkowym, kluskami francuskimi i czerwoną kapustą zasmażaną z rodzynkami

  • kotlet schabowy po myśliwsku / 2 kawałki po 10 dkg/ ziemniaki pieczone ,sos pieczeniowy po myśliwsku, zestaw surówek

  • Devolay, ziemniaki młode z koperkiem - tylko w sezonie lub poza sezonem ziemniaki obsmażane z cebulką i rozmarynem, bukiet świeżych warzyw lub zestaw surówek

Lampka wina półwytrawnego  białe lub czerwone

Szklanka soku 0,3l na osobę /Soki podawane są w dzbankach po przeliczeniu ilosc osob razy o.3 l/

Deser (wybieramy 1 deser dla wszystkich):

  • lody garnirowane owocami z bitą śmietaną i polewą czekoladową

  • szarlotka na półkruchym spodzie z gałką lodu

Kawa, herbata - do wyboru BEZ OGRANICZEŃ

ZIMNE PRZEKĄSKI:

  • półmiski mięs pieczystych:

    • schab ze śliwką kalifornijską / rolada ze schabu ze szpinakiem,

    • karkówka w ziołach,

  • półmisek wędlin (szynka, polędwica, kabanosy),

  • sałatka jarzynowa garnirowana jajkami w płaszczyku z szynki konserwowej Krakus,

  • pieczywo, masło,

  • warzywa konserwowe.
     
     

Menu dla dzieci: 75 zł

  • rosół z makaronem,

  • panierowane mini piersi z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki,

  • deser- lody,

  • szklanka soku.

 ** Istnieje możliwość zamówienia tortu. Poza zestawem - dodatkowo płatne.

 

 

 

 

Zestaw w cenie 158 zł składa się z zupy, II dania, kieliszka wina, deseru, szklanki soku, kawy lub herbaty oraz zimnych przekąsek.

 

Przystawka ( wybieramy 1 przystawkę dla wszystkich ) :

  • sałatka z wędzonym kurczakiem

  • pasztet z indyka podany z konfiturą z żurawiny

  • wiosenne roladki z szynki z chrzanem

 

Zupa (wybieramy 1 zupę dla wszystkich):

  • aromatyczny rosół z makaronem własnego wyrobu,

  • żurek staropolski z jajkiem białą kiełbasą + pieczywo,

  • zupa krem ze szparagów podana z groszkiem ptysiowym ,

  • zupa pomidorowa z pulpecikami mięsnymi i makaronem

 

Danie główne (wybieramy 1 danie dla wszystkich):

  • polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych, ziemniaki zapiekane z cebulką i świeżym rozmarynem lub ziemniaki młode z koperkiem – tylko w sezonie, zestaw surówek

  • udko kacze faszerowane jabłkami i śliwkami podane z sosem jabłkowo-śliwkowym, kluskami francuskimi i czerwoną kapustą zasmażaną z rodzynkam

  • filet z kurczaka marynowany w płaszczyku z boczku cytrynie i tymianku, z grillowaną polentą i sałatką ze szpinaku i pomidorami

  • kotlet schabowy z boczniakami i pory podany z ziemniakami z wody lub obsmażanymi lub mlodymi ziemniakami – tylko w sezonie oraz kapusta zasmażaną

 

  • lampka wina półwytrawnego białe lub czerwone

  • szklanka soku. o.5l na osobę /soki 100% produkty Pepsi Coli

 

Deser (wybieramy 1 deser dla wszystkich):

  • Lody garnirowane owocami z bitą śmietaną i polewą czekoladową

  • szarlotka na półkruchym spodzie z gałką lodu

     

  • kawa, herbata - do wyboru bez ograniczeń

  • jabłecznik lub sernik do wyboru

ZIMNE PRZEKĄSKI:

  • półmisek mięs pieczystych:

    • schab ze śliwką kalifornijską

    • karkówka w ziołach,

    • pieczeń z mięsa wieprzowego (klops)

  • szynka z chrzanem w galarecie

  • ryba po grecku

  • sałatka Caprese

  • pieczywo, masło

  • pieczone udka z kurczaka podane w podgrzewaczach

 

Menu dla dzieci: 75 zł

  • Rosół z makaronem,

  • panierowane mini piersi z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki,

  • deser-lody

  • szklanka soku.


 ** Istnieje możliwość zamówienia tortu. Poza zestawem - dodatkowo płatne.